Блог

Медовий вишянчок

Якщо вам цікаво- який саме був смак вишняку в часи Богдана Хмельницького, так ось у вас є варіант. Взагалі напій вишняк має досить давню історію, починаючи з часів Володимира Великого. Але основним інгредієнтом для приготування вишняку є цукор і без нього ніяк. Але, що робити виноробам які жили в ті час? Цукор в Індіє вже існував на той час, але на території європи в товарних об'ємах він з’явиться лише 1843 році в Чехії і з того часу почне він міцно вживатися в наше з вами життя. Але Володимиру потрібно було напій саме в ті часи, і для цього ідеально підійшов мед. Семе мед- буде основним інгредієнтом вишняку більше ніж 800 років.

Наливка вишняку номер 6 На смак - це солодка наливочка вишняку з класичним смаком вишні і меду, середньої міцності 14-15%. Розлита в скляну пляшку об'ємом 0.5л. При виробництві цього напою був застосований метод довгого бродіння. Вишня бродить більше 7 місяців у скляних італійських чанах з подальшою обробкою низькою температурою. Взагалі час приготування напою виходить до року. Про корисні властивості меду можна говорити година, починаючи з корисних мікроелементів і різних корисних властивостей і меду, і вишні. А це- глюкоза, фруктоза, сахароза, зольні елементи.

Завдяки використання свіжих ягід напій зберігає частину вітамінів і мінералів. Вишня добре втамовує спрагу, покращує апетит і травлення, а крім того – містить величезну кількість корисних речовин. Вітаміни А, В1, В6, С, калій, кальцій, залізо, мідь, магній.



Made on
Tilda